• > Online cursus maken <

  En meer commerciële ondersteuning

   

  In het Knowdis concept voor opleiders - lage of geen investering en een fee per cursus - is jouw succes ook ons succes. Jij verkoopt jouw cursussen, wij helpen je daar zoveel mogelijk bij.

   

  Een online cursus maken hoeft niet moeilijk te zijn

  Soms wil je je medewerkers misschien eens bijscholen. Wanneer je een productiebedrijf hebt, dan kunnen er nieuwe machines aangekocht worden en medewerkers moeten geïnstrueerd worden over de werking hiervan. Of misschien wil je kennis vergroten onder je medewerker over bepaalde onderwerpen? Het is vandaag de dag gemakkelijker dan ooit om je medewerkers intern op te leiden. Dit kan namelijk met een online cursus. De medewerker kan de cursus desnoods vanuit huis volgen op zijn/haar eigen tempo. Met behulp van Knowdis, is een online cursus maken voor jouw organisatie helemaal niet moeilijk.

   

 • Gratis eigen webshop

  Knowdis heeft een standaard opzet voor een webshop inclusief betaalfaciliteit voor e-learning (en jouw andere producten) beschikbaar, die we inrichten en aanpassen naar jouw huisstijl. Op je eigen website promoot je je cursussen, om te bestellen linkt de afnemer door naar de webshop. Alle producten kunnen daar met toelichting opgenomen worden, eventueel met verschillende kortingen.

   

  Je ontvangt volledig automatisch meldingen als er besteld en betaald wordt. Naar keuze verzorgen wij dan de aanmeldingen in Knowdis en de uitnodiging met login gegevens. Allemaal zonder extra kosten.

  Hoe ga jij online cursussen maken?

  Als jij een opleider bent en waarbij het opleiden van mensen je hoofdtaak is, dan weet je ongetwijfeld hoe duur het kan zijn om online cursussen te laten maken. De inhoudelijk kennis van de cursussen zelf heb je wel in huis, maar het technisch online krijgen en in elkaar zetten is een ander verhaal? Niet met het online platform van Knowdis. Speciaal voor opleiders en onderwijsinstellingen, hebben wij een compleet en eigen leerplatform voor je ontwikkeld. Hierop plaats je al je bestaande cursussen en online cursussen maken zal je geen enkele moeite meer kosten. Naast online cursussen maken, maak je gemakkelijk rapportages over de voortgang en heb je mogelijkheden om je klanten support te bieden. Met ons leerplatform heb je alles voorhanden wat je als opleider kunt wensen.

   

  Opmaken van online cursussen met de hulp van Knowdis

  Voor bedrijven en opleiders die hun cursussen online plaatsen, is Knowdis een uitkomst. Het opmaken van online cursussen die volledig interactief zijn, is nog nooit zo gemakkelijk geweest en daarom kun je dit vanaf nu helemaal zelf. Bespaar geld, doordat je het opmaken van online cursussen niet meer hoeft uit te besteden. En als je nog geen tijd hebt om online cursussen te maken? Dat hoeft geen probleem te zijn, wij maken ze graag voor jou en jij hebt hier gewoon toegang tot op het online platform. Vul het online contactformulier in als je meer wilt weten over onze dienstverlening, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

   

  Vermelding op Springest

  Springest is de grootste online cursuscatalogus waar bedrijven en particulieren zoeken naar geschikte trainingen en cursussen. Tegen een kleine vergoeding bij leads of zelfs inschrijvingen is die vermelding bij Springest verder gratis. Wanneer je dat wilt, zetten wij jouw cursussen voor jou op Springest. Website Springest

   

  Hulp bij mailingen

  Knowdis maakt gebruik van een mailserver die veilig grote aantallen mails kan versturen. Een promotiemail versturen uit jouw naam? Doen we, ook zonder extra kosten.

   

  Knowdis voor jouw klanten

  Als een afnemer van jouw cursus enthousiast is over de leeromgeving, kan hij die zelf ook in gebruik krijgen uiteraard. Wij zorgen dan voor zijn omgeving, waarin jouw cursussen gewoon door kunnen draaien.

 • Interesse gewekt?

  Neem contact met ons op voor een demonstratie of om de mogelijkheden te bespreken.