• > Voorbeelden van onze partners <

  Het aantal partners van Knowdis en hun cursussen breidt snel uit.

  Van enkele partners is hier beschreven op welke manier zij e-learning met Knowdis toepassen en wat het hen oplevert.

  Klik op een van de logo's om naar het verhaal van die partner te gaan.

 • broken image

  Werken op hoogte

  broken image

  Evacuatie-assistent

  broken image

  Zakelijke etiquette en international business trainingen

  broken image

  Legionellapreventie

  broken image

  CIAM blended training

 • > Partner cases <

  Height Safety Expert - blended learning

  broken image

  Height Safety Expert is specialist op het gebied van veilig werken op hoogte, rope access, hoogte reddingen en besloten ruimte.

  De training Veilig werken op hoogte bestond uit één dag trainen inclusief theorie. De vraag groeide en HSE kwam capaciteit tekort. Met Knowdis biedt HSE de training Veilig werken op hoogte nu in blended vorm, door voorafgaand aan het praktische trainingsdeel de theorie als e-learning aan te bieden. Zo halveerde de trainingstijd en verdubbelde de trainingscapaciteit.

   

  Ook wordt door de e-learning vooraf de theorie beter verankerd en zodoende de kwaliteit van het praktische deel verbeterd.

   

  Op basis van aangeleverde teksten en afbeeldingen heeft Knowdis geadviseerd over de indeling en volledigheid van de content en uiteraard de cursus ontwikkeld.

  Daarnaast verzorgen wij het invoeren en uitnodigen van deelnemers en rapporteren we per trainingsgroep over voortgang en resultaten.

   

  Website Height Safety Expert

 • Veilig in Beeld - E-learning als extra dienst

  broken image

  Veilig in Beeld (voorheen NuBNO) helpt om de bedrijfsnoodorganisatie goed in te richten en biedt advies, trainingen en unieke hulpmiddelen ter ondersteuning van de bedrijfs- en zorgcontinuïteit tijdens een crisissituatie.

  Onderdeel van de dienstverlening is een groot scala aan trainingen die zich richten op de verschillende organisatorische aspecten die tijdens een acute situatie voorkomen.

   

  Veilig in Beeld bemerkte bij klanten de behoefte om naast de direct bij de bedrijfsnoodorganisatie betrokken mensen, alle medewerkers een basis/awareness cursus te bieden. Dat is de cursus Evacuatie-assistent geworden, die ondertussen in meerdere grote zorginstellingen is ingevoerd.

   

  De module wordt per afnemer aangepast op de situatie bij het bedrijf, met foto’s en filmmateriaal van de locatie en in de huisstijl van de afnemer. In de Knowdis leeromgeving is dat op maat maken zo gedaan.

   

  Website Veilig in Beeld

 • Etiquette à la Carte - boek, lespakket en extra cursussen

  broken image

  Etiquette à la Carte geeft advies en trainingen op het gebied van zakelijke etiquette en hospitality. Met Etiquette Experience wordt op basis van het boek Diversiquette een MBO-lespakket aangeboden.

  Het boek Diversiquette met onderwerpen als tafelmanieren, zakelijke etiquette, internationaal solliciteren en internationaal zaken doen wordt door veel MBO-opleidingen ingezet als onderdeel van een uitgebreid lespakket.

   

  In samenwerking met Knowdis biedt Etiquette dit lespakket nu aan als e-learning, inclusief toetsing en een volledige docentenhandleiding, in het Nederlands en in het Engels.

   

  Uitgave als e-learning voorkomt oneigenlijk kopiëren van het boek en bespaart op uitgeverskosten. Docenten kunnen de voortgang van hun studenten beter monitoren en elkaar makkelijk vervangen.

   

  Tegelijk worden de onderwerpen uit het boek, aangevuld met extra opdrachten, als losse modules aangeboden aan de zakelijke en particuliere markt. Dit betekent een uitbreiding van het aanbod en extra omzet in deels nieuwe markten.

   

  Knowdis verzorgt voor Etiquette à la Carte ook de webshop voor de studentencursus en de zakelijke modules.

   

  Website Etiquette Experience

 • Drost Legionellapreventie - basiscursus en leadgeneratie

  broken image

  Drost Legionellapreventie is een BRL 6010 gecertificeerd adviesbureau dat een compleet dienstenpakket biedt op het gebied van legionellapreventie en waterveiligheid.

  Voor een locatiebeheerder valt het niet mee om zelfs maar informatie te vinden over de wettelijke eisen. Met Knowdis biedt Drost deze basiskennis in een logische en overzichtelijke cursus.

   

  Tegelijk is awareness bij alle medewerkers belangrijk; waar je op moet letten en wanneer je melding moet doen, inclusief een aantal praktische tips. Voor medewerkers is met Knowdis een awareness cursus legionellapreventie ontwikkeld.

   

  Drost laat zo zien dat men expert is op dit vakgebied, biedt praktische handvatten en komt sterk in beeld als adviseur.

   

  Website Drost Legionellapreventie

 • IES Asset Management - blended learning

  broken image

  IES is een ingenieursadviesbureau dat organisaties helpt asset management te implementeren. Onderdeel van de dienstverlening zijn gecertificeerde IAM trainingen.

  IES biedt een internationaal erkende vijfdaagse training voor het voldoen aan de internationale standaarden van het IAM Certificate in Asset Management.

   

  In samenwerking met Knowdis is dit een blended training geworden, waarbij vooral de kwaliteit van de praktijkdagen wordt versterkt. Door een goede voorbereiding van de theorie starten deelnemers met een basis-kennisniveau aan de training en kan meer tijd besteed worden aan de verankering en specifieke situaties.

   

  Website IES Asset Management

 • Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn?

  We komen graag vrijblijvend kennismaken, laten zien wat je met Knowdis kunt en meedenken

  over de mogelijke toepassingen van jouw expertise bij jouw (potentiële) klanten.

   

  Mail of bel 010 8421 340