• > On-boarding online <

  Nieuwe medewerkers (deels) online inwerken scheelt kostbare tijd.

  On-boarding is belangrijk om je nieuwe medewerker te verwelkomen, alle informatie te bieden om effectief aan de slag te kunnen en te betrekken bij je bedrijf. Het draagt bij tot meer vertrouwen, een positief gevoel naar de organisatie en daarmee een hogere retentie.

   

  Nieuwe medewerkers moeten heel veel informatie opnemen in de eerste dagen, weken en soms maanden na hun aantreden; algemene bedrijfsregels, veiligheidsvoorschriften, andere collega’s en afdelingen, werkinstructies, personeelsinformatie, enzovoorts.

   

  In plaats van een collega of leidinggevende hiermee te belasten (of erger, iemand te laten zwemmen), kan je met Knowdis de medewerker makkelijk een online on-boarding programma aanbieden waarin een deel van die nieuwe informatie overzichtelijk en in de tijd verdeeld aan bod komt. Ook al voorafgaand aan de eerste werkdag.

   

  Online on-boarding geeft de nieuwe werknemer meer zelfvertrouwen. Het bespaart tijd van collega’s en verkleint de kans op bedrijfsschade door fouten uit onwetendheid.

  Help nieuwe medewerkers sneller productief te worden:

  Hier een impressie van het on-boarding programma dat Knowdis met Acta Marine gemaakt heeft, met een bedrijfsfilm en praktische zaken en documenten voor de eerste dagen en weken.

  Met Knowdis kun je zo'n programma makkelijk per functie op maat aanbieden.

  broken image

  Knowdis werkt op PC's, laptops, iPad's en mobiele telefoons. Informatie kan op elk moment rustig nog eens teruggezocht worden en cruciale onderdelen kunnen worden getoetst.

   

  Als je wilt kun je naast de online on-boarding, instructies en cursussen ook het personeels-handboek in Knowdis zetten, altijd en overal bereikbaar voor alle medewerkers.

  Heb je vragen? Wil je een advies over de beste keuze voor jouw organisatie?

  Bel ons voor een gratis adviesgesprek! 010 - 8421 340