• > On-boarding online <

  Nieuwe medewerkers (deels) online inwerken scheelt kostbare tijd.

  Nieuwe medewerkers moeten heel veel informatie opnemen in de eerste dagen, weken en soms maanden na hun aantreden; algemene bedrijfsregels, veiligheidsvoorschriften, andere collega’s en afdelingen, werkinstructies, personeelsinformatie, enzovoorts.

   

  In plaats van een collega of leidinggevende hiermee te belasten (of erger, iemand te laten zwemmen), kan je met Knowdis een online on-boarding programma opzetten en een deel van die informatie overzichtelijk en in de tijd verdeeld aanbieden. Ook voorafgaand aan de eerste werkdag.

   

  Zo start de nieuwe werknemer met meer zelfvertrouwen, is veel sneller productief, bespaar je op tijd van collega’s en verklein je de kans op bedrijfsschade door fouten uit onwetendheid.

  Help nieuwe medewerkers sneller effectief te worden:

  Knowdis werkt op PC's, laptops, iPad's en mobiele telefoons. Informatie kan op elk moment rustig nog eens teruggezocht worden en cruciale onderdelen kunnen worden getoetst.

   

  Als je wilt kun je naast de online on-boarding, instructies en cursussen ook het personeels-handboek in Knowdis zetten, altijd en overal bereikbaar voor alle medewerkers.

  Heb je vragen? Wil je een advies over de beste keuze voor jouw organisatie?

  Bel ons voor een gratis adviesgesprek! 010 - 8421 340