• > Online leeromgeving <

  En meer commerciële ondersteuning

   

  In het Knowdis concept voor opleiders - lage of geen investering en een fee per cursus - is jouw succes ook ons succes. Jij verkoopt jouw cursussen, wij helpen je daar zoveel mogelijk bij.

   

  Zet een online leeromgeving op voor je medewerkers of klanten

  Het grote voordeel van het internet, is dat jij je medewerkers en klanten online kunt voorzien van alle informatie en kennis die jij wilt delen. Iedereen kan op het werk, vanuit huis of waar dan ook waar maar internet is, inloggen op jouw online leeromgeving. Je moet hiervoor natuurlijk wel een online leeromgeving opzetten. Een online leeromgeving waar jij al je cursussen, trainingen of andere informatie deelt, is gemakkelijker op te zetten dan je misschien denkt. Helemaal als jij je online leeromgeving via Knowdis opzet. Wij bieden de gemakkelijkste en meest uitgebreide online leeromgeving aan die je kunt vinden.

   

 • Gratis eigen webshop

  Knowdis heeft een standaard opzet voor een webshop inclusief betaalfaciliteit voor e-learning (en jouw andere producten) beschikbaar, die we inrichten en aanpassen naar jouw huisstijl. Op je eigen website promoot je je cursussen, om te bestellen linkt de afnemer door naar de webshop. Alle producten kunnen daar met toelichting opgenomen worden, eventueel met verschillende kortingen.

   

  Je ontvangt volledig automatisch meldingen als er besteld en betaald wordt. Naar keuze verzorgen wij dan de aanmeldingen in Knowdis en de uitnodiging met login gegevens. Allemaal zonder extra kosten.

  Zet zelf gemakkelijk je leeromgeving online

  Zelf een leeromgeving online zetten, gaat met de mogelijkheden die Knowdis je biedt heel gemakkelijk. Als jij als bedrijf een interne cursus online wilt zetten, als je een handleiding voor nieuwe medewerkers wilt plaatsen of veiligheidsinstructies voor op de werkvloer, alles is mogelijk op je eigen online leeromgeving. Dit geldt ook als je als leerinstelling je klanten de mogelijkheid van e-learning wilt aanbieden. Je hoeft hiervoor geen dure professionals en andere ICT experts in te schakelen, je kunt dit nu helemaal zelf met behulp van Knowdis. Wij zorgen ervoor dat je geld bespaart en toch een prachtige interactieve leeromgeving online kunt aanbieden voor je klanten.

   

  Een online leeromgeving platform van Knowdis

  Als je als leerinstelling een online leeromgeving platform aan je klanten wilt aanbieden, dan is Knowdis de oplossing. Met ons online leeromgeving platform, bied jij je klanten alles wat nodig is voor e-learning. Je maakt hier interactieve cursussen met video´s, afbeeldingen en documenten en het is zelfs mogelijk om je klanten te laten bestellen vanuit je eigen opgezette webshop die onderdeel is van de leeromgeving. Wil je weten wat wij voor je kunnen beteken? Neem dan contact met ons op en je zult al snel aan de slag kunnen met het opzetten van je eigen leeromgeving.

   

  Vermelding op Springest

  Springest is de grootste online cursuscatalogus waar bedrijven en particulieren zoeken naar geschikte trainingen en cursussen. Tegen een kleine vergoeding bij leads of zelfs inschrijvingen is die vermelding bij Springest verder gratis. Wanneer je dat wilt, zetten wij jouw cursussen voor jou op Springest. Website Springest

   

  Hulp bij mailingen

  Knowdis maakt gebruik van een mailserver die veilig grote aantallen mails kan versturen. Een promotiemail versturen uit jouw naam? Doen we, ook zonder extra kosten.

   

  Knowdis voor jouw klanten

  Als een afnemer van jouw cursus enthousiast is over de leeromgeving, kan hij die zelf ook in gebruik krijgen uiteraard. Wij zorgen dan voor zijn omgeving, waarin jouw cursussen gewoon door kunnen draaien.

 • Interesse gewekt?

  Neem contact met ons op voor een demonstratie of om de mogelijkheden te bespreken.