• > Onze visie op e-learning <

  Knowdis biedt een nieuwe benadering van e-learning cursussen maken, beheren en volgen.

   
  E-learning zelf maken en uitbesteden moet makkelijk en niet duur zijn, maar er wel goed uit zien, effectief zijn en aantrekkelijk voor de deelnemers. 
  Wij hebben in Knowdis het maken en aanpassen van e-learning cursussen eenvoudiger en goedkoper gemaakt met een reeks aan interactieve mogelijkheden.
  Daar kun je heel mooie e-learning cursussen mee samenstellen. Indien gewenst in vier talen en geschikt voor alle devices.
   

  Bekijk hieronder wat je allemaal kunt met Knowdis.

 • Opbouw en navigatie

  Pagina's in plaats van 'slides'

   

  Veel e-learning is opgebouwd uit een serie slides waar je maar beperkt content op kwijt kunt. Hoe meer hoofdstukken hoe complexer het geheel wordt: niet alleen het navigeren voor de cursist, maar ook het produceren en het aanpassen voor de beheerder.

   

  Knowdis is webbased en opgebouwd uit pagina's, waarin je per pagina zelf bepaalt hoeveel content je wilt zetten. Die pagina's vormen vanzelf een logische menuvolgorde terwijl je je cursus maakt en zorgen dat een deelnemer makkelijker een deelonderwerp terug kan vinden.

   

  Je kunt de pagina's aan verschillende cursussen koppelen en kiezen welke vragen je wilt tonen. Zo maak je makkelijk meerdere cursusvarianten voor verschillende groepen medewerkers.

  Wil je zonder meerkosten wijzigingen en verbeteringen kunnen doorvoeren in een lopende module, of een tweede e-learning cursus opzetten voor dezelfde afdeling, of na zes maanden een opfriscursus geven? Geen probleem en zo gebeurd.

   

  Resultaat: duidelijke navigatie en overzicht per hoofdstuk voor de deelnemer, en ‘what you see is what you get’ voor de maker.

  broken image

  Leeromgeving

  Elke afnemer krijgt een eigen, afgeschermde leeromgeving, waar alleen jouw content en jouw deelnemers in staan. Je kunt zoveel cursussen maken als je wilt.

   

  Met het uitgangspunt van lage kosten is het ontwerp vast - menubalken, plek van het logo, voortgangsbalk - maar kun je de omgeving helemaal naar de eigen huisstijl instellen. Je kunt ook meerdere, verschillende niveaus instellen met ieder een eigen huisstijl, bijvoorbeeld voor bepaalde (bedrijfs)onderdelen of een eigen huisstijl voor ieder van jouw klanten.
   

  In de beheeromgeving kun je meerdere beheerders en managers instellen. Managers hebben een beperkte autorisatie en kunnen bijvoorbeeld alleen deelnemers van een bepaalde afdeling zien. Of juist geen deelnemers zien en alleen content bewerken.

   

  Knowdis kan op 4 talen (Ned, Eng, Dui en Fra) worden ingesteld (andere talen zijn in overleg ook mogelijk) en is geschikt voor alle devices.

  broken image

  Content maken

  Knowdis werkt ongeveer als what-you-see-is-what-you-get website software, met een uitgebreide editor waar je op elke plek op de pagina tekst, afbeeldingen, video, animatie, interactieve elementen en oefenvragen kunt plaatsen en aanpassen. Daar kun je heel mooie e-learning cursussen mee samenstellen en altijd makkelijk weer wijzigen.

   

  Op elke pagina kunnen afbeeldingen als pop-up en te openen documenten (alle MS Office bestanden en PDF) toegevoegd worden.

   

  Verder kun je in Knowdis een range aan interactieve elementen opnemen. Van multiple hotspot afbeeldingen tot interactieve video en uitgebreide simulaties. Bekijk alle mogelijkheden hier.
   

  Knowdis beschikt over verschillende soorten (interactieve) oefen- en controle vragen en een uitgebreide toetsmodule, daarover hieronder meer.

  broken image

  Oefenen en toetsen

  Knowdis heeft keuze uit verschillende soorten vragen.

  • Veel verschillende interactieve oefenvragen met feedback, zoals drag-and-drop, in de juiste volgorde zetten van afbeeldingen of teksten, vragen in een video, enz.
  • Controle-vragen met een optie om een deelnemer terug te sturen naar de stof.
  • Vragen die een deelnemer op elk moment met de gegeven antwoorden kan oproepen, aanpassen en als PDF ontvangen, bijvoorbeeld voor notities of samenvattingen.
  • Evaluatievragen die je als PDF naar keuze naar de deelnemer en de beheerder kunt sturen.

  Daarnaast beschikt Knowdis over een uitgebreide toetsmodule waarin het aantal pogingen en de slagingsdrempel instelbaar zijn, inclusief een op maat gemaakt certificaat op naam.

  broken image

  Deelnemerbeheer

  Je kunt deelnemersgegevens individueel invoeren, importeren of automatisch genereren vanuit externe systemen. Per deelnemer of batch deelnemers wijs je cursussen en startdatums toe en kun je de uitnodigingsmail aanpassen.

   

  Uiteraard kun je met uitgebreide zoekfilters de voortgang en resultaten monitoren en exporteren.

   

  Je kunt deelnemers voorzien van groepscodes zodat je makkelijk kunt filteren of kunt toewijzen aan een manager (direct leidinggevende of filiaalmanager).

  broken image

  Overige handige functionaliteiten

  We vergeten vast nog wel wat te noemen en er komen regelmatig nieuwe functionaliteiten bij, die dan automatisch ook in jouw omgeving beschikbaar komen. Hier nog een paar handige zaken:

  • Read & Confirm optie: daarmee laat je deelnemers aangeven dat ze bepaalde content gezien en begrepen hebben, belangrijk voor bijvoorbeeld veiligheidsinstructies.
  • Inschrijfformulier voor externe logins: hiermee nodig je bijvoorbeeld een bezoeker van je terrein uit om een cursus te volgen (en uiteraard kun je dat dan controleren en/of een certificaat uitgeven).
  • Knowdis beschikt over een LTI-functionaliteit, waarmee je makkelijk kunt koppelen aan een ander LMS.
 • > Kortom <

  Knowdis is de geschikte leeromgeving voor jouw organisatie:

  • als je waarde hecht aan een logische navigatie en een optimale presentatie;
  • als je géén zorgen wilt over hoge kosten voor extra cursussen of aanpassingen.

  Wil je snel aan de slag maar heb je geen tijd of geen capaciteit om zelf een cursus samen te stellen?

  Dan maken wij met jouw informatie en (les)materiaal een complete cursus. Wanneer de content beschikbaar is, bedraagt de oplevertijd van een cursus slechts twee weken.

   

  Heb je vragen? Wil je een advies over de beste keuze voor jouw organisatie? Bel ons voor een gratis adviesgesprek! 010 - 8421 340

   

  Voor opleiders:

  Met Knowdis kan je makkelijk cursussen maken en aanbieden aan je (potentiële) klanten. We denken mee over je business case en ondersteunen je verkoop.

 • > Bekijk de demo <

  Vraag een inlog aan voor de Knowdis democursus,

  100% gratis en zonder verplichtingen!

   

  Optioneel kun je bedrijfsnaam, telefoonnummer of een vraag meesturen.

   

   

  De contactgegevens die je ons verstrekt gebruiken we uitsluitend om je toegang te kunnen bieden tot Knowdis en om daarover contact met je te hebben, en we delen jouw informatie niet met andere partijen.

 • > Awards

  broken image

  MKB Innovatieve bedrijven Top 100

  broken image

  Accenture Innovation Award