• > Je eigen e-learning cursus maken <

  Inwerken van nieuwe medewerkers, interne cursussen, instructies, toolboxen; je kunt zoveel e-learning cursussen opzetten als je wilt. Pas ook makkelijk aan en maak je cursussen op maat per functie, wijs cursussen individueel of per groep toe en volg de voortgang van je deelnemers

 • Zelf e-learning cursus maken

  Je kunt heel makkelijk zelf e-learning cursussen en instructies maken en beheren in Knowdis (met altijd support van ons). Je betaalt alleen voor gebruikskosten, zie hier – de prijzen zijn altijd inclusief volledige support.

   

  Hulp aan je bureau

  In één dagdeel op locatie werken we één of meer personen binnen de organisatie in op de leeromgeving: algemeen gebruik, e-learning maken en aanpassen en deelnemerbeheer.

   

  Afhankelijk van het pakket betaal je voor deze hulp op locatie éénmalig 0 tot maximaal 500 euro.

  Zie voor het volledige prijzenoverzicht de tabel hier.

  Of wij maken ze voor je

  Wil je snel aan de slag maar heb je geen tijd of geen capaciteit om zelf in de leeromgeving een e-learning op te zetten?

   

  Dan maken wij van jouw informatie en materiaal een complete maatwerkcursus. Wanneer de content beschikbaar is, bedraagt de oplevertijd van een e-learning cursus maken slechts twee weken.

   

  Dat kost je maar 1350 euro voor de eerste cursus en 995 euro voor elke volgende. Inclusief didactisch advies en kleine aanpassingen tijdens gebruik.

   

  Vergelijk dat maar eens met het laten maken van 'klassieke' e-learning.

 • Interesse gewekt?

  Neem contact met ons op voor een demonstratie of om de mogelijkheden te bespreken.