• > E-learning cursus maken <

  En meer commerciële ondersteuning

   

  In het Knowdis concept voor opleiders - lage of geen investering en een fee per cursus - is jouw succes ook ons succes. Jij verkoopt jouw cursussen, wij helpen je daar zoveel mogelijk bij.

   

  Is zelf een e-learning cursus maken mogelijk?

  Ben jij werkzaam in een onderwijsinstelling of wil je als bedrijf je medewerkers voorzien van een cursus? Met de huidige digitale middelen, is een cursus tegenwoordig eenvoudig te geven, zonder dat je hiervoor fysiek aanwezig moet zijn. Iedereen kan in een e-learning omgeving zelf een cursus volgen. Een voordeel hierbij, is dat je de cursus op eigen tempo kunt volgen en kunt pauzeren wanneer je wilt. Een e-learning cursus maken is gemakkelijker dan je denkt. Als jij hiervoor nog naar experts gaat en hier duur voor betaalt, overweeg dan een een e-learning cursus maken via Knowdis.

   

 • Gratis eigen webshop

  Knowdis heeft een standaard opzet voor een webshop inclusief betaalfaciliteit voor e-learning (en jouw andere producten) beschikbaar, die we inrichten en aanpassen naar jouw huisstijl. Op je eigen website promoot je je cursussen, om te bestellen linkt de afnemer door naar de webshop. Alle producten kunnen daar met toelichting opgenomen worden, eventueel met verschillende kortingen.

   

  Je ontvangt volledig automatisch meldingen als er besteld en betaald wordt. Naar keuze verzorgen wij dan de aanmeldingen in Knowdis en de uitnodiging met login gegevens. Allemaal zonder extra kosten.

  Hoe maak je een e-learning cursus via Knowdis?

  Maak een e-learning cursus via Knowdis en je zult verstelt staan wat er allemaal mogelijk is en hoe mooi je cursus eruit komt te zien. Hierbij krijg je bij ons alle mogelijkheden om je e-learning cursus te voorzien van afbeeldingen, video´s, documenten in allerlei formaten en tabellen. Zo wordt je cursus geen saai document met alleen maar tekst. Je cursisten volgen de cursus op interactieve wijze. Je hebt alle mogelijkheden om de e-learning cursus te voorzien van diverse interactieve elementen. Ook tussentijdse vragen, toetsen of examens, kun je volledig interactief maken. En het belangrijkste van dit alles: jij kunt dit allemaal zelf, je hoeft niets meer uit te besteden.

   

  Een e-learning cursus opzetten met behulp van Knowdis

  Knowdis biedt jouw organisatie alles wat je nodig hebt voor het zelf maken van een e-learning cursus. Een duidelijk, helder en gebruiksvriendelijk platform, waar je naar eigen inzicht en met onze vele tools je eigen cursus in elkaar zet zonder hoge kosten. Ook je bestaande cursus overzetten naar ons platform, is een fluitje van een cent en daarnaast kun je deze cursussen ook voorzien van alle interactieve elementen die wij voor je beschikbaar hebben. Wanneer je zelf toch geen tijd hebt om je cursus op te zetten, laat het dan door ons doen. Neem gerust contact met ons op als je wilt weten wat wij voor je kunnen betekenen.

   

  Vermelding op Springest

  Springest is de grootste online cursuscatalogus waar bedrijven en particulieren zoeken naar geschikte trainingen en cursussen. Tegen een kleine vergoeding bij leads of zelfs inschrijvingen is die vermelding bij Springest verder gratis. Wanneer je dat wilt, zetten wij jouw cursussen voor jou op Springest. Website Springest

   

  Hulp bij mailingen

  Knowdis maakt gebruik van een mailserver die veilig grote aantallen mails kan versturen. Een promotiemail versturen uit jouw naam? Doen we, ook zonder extra kosten.

   

  Knowdis voor jouw klanten

  Als een afnemer van jouw cursus enthousiast is over de leeromgeving, kan hij die zelf ook in gebruik krijgen uiteraard. Wij zorgen dan voor zijn omgeving, waarin jouw cursussen gewoon door kunnen draaien.

 • Interesse gewekt?

  Neem contact met ons op voor een demonstratie of om de mogelijkheden te bespreken.