• > Gratis eigen webshop <

  En meer commerciële ondersteuning

  In het Knowdis concept voor opleiders - lage of geen investering en een fee per cursus - is jouw succes ook ons succes. Jij verkoopt jouw cursussen, wij helpen je daar zoveel mogelijk bij.

  Bekijk ook de inspiratiepagina met tips en informatie.

 • Advies

  We denken mee over de geschikte vorm; modulaire opzet, basis- en vervolgcursussen, abonnement, naslagwerk, enz.

   
  Op welke doelgroep is de cursus gericht, is voor die doelgroep meer beeld of spraak van belang of juist niet, hoe lang worden de modules, wat voor taalgebruik hanteer je. Natuurlijk adviseren we over de content; opbouw, didactiek en interactiviteit. Als je wilt denken we ook mee over je verkoopplan, welke kanalen wil je inzetten.

   

  Wil je een demo van je cursus laten zien? Die maken we voor je en helpen met het versturen van logins.

  Gratis eigen webshop voor e-learning

  Elke klantomgeving van Knowdis heeft standaard een webshop voor e-learning (en andere producten), inclusief betaalfaciliteit, die we inrichten in jouw huisstijl.

   

  Op je eigen website promoot je je cursussen, om te bestellen linkt de afnemer door naar de webshop. Alle producten kunnen daar met toelichting opgenomen worden, eventueel met verschillende kortingen.

   

  Je ontvangt volledig automatisch meldingen als er besteld en betaald wordt. Naar keuze verzorgen wij dan de aanmeldingen in Knowdis en de uitnodiging met login gegevens. Allemaal zonder extra kosten. Zo is een e-learning webshop opzetten kinderspel.

  broken image

  Vermelding op Springest

  Springest is de grootste online cursuscatalogus waar bedrijven en particulieren zoeken naar geschikte trainingen en cursussen. Tegen een kleine vergoeding bij leads of zelfs inschrijvingen is die vermelding bij Springest verder gratis. Wanneer je dat wilt, zetten wij jouw cursussen voor jou op Springest. Website Springest

   

  Hulp bij mailingen

  Knowdis maakt gebruik van een mailserver die veilig grote aantallen mails kan versturen. Een promotiemail versturen uit jouw naam? Doen we, ook zonder extra kosten.

   

  Knowdis voor jouw klanten

  Als een afnemer van jouw cursus enthousiast is over de leeromgeving, kan hij die zelf ook in gebruik krijgen uiteraard. Wij zorgen dan voor zijn omgeving, waarin jouw cursussen gewoon door kunnen draaien.

 • Interesse gewekt?

  Neem contact met ons op voor een demonstratie of om de mogelijkheden te bespreken.