• > Onze visie op e-learning <

   

  Knowdis biedt een nieuwe benadering van e-learning cursussen maken, beheren en volgen in een praktisch en compleet leermanagementsysteem.

   

  Voor een zeer bescheiden prijs richten wij jouw leermanagementsysteem in en maken wij je e-learning cursussen voor je, of als je commercieel trainingen aan wilt bieden zelfs mogelijk zonder enige investering. Wil je zelf e-learning cursussen maken? Dat kan natuurlijk ook; Knowdis is een eenvoudig te bedienen leeromgeving met alle functionaliteit die je nodig hebt. Maak zoveel cursussen en inwerkprogramma's als je nodig hebt, en pas ze aan zoveel als je wilt. Je betaalt dan alleen de gebruikskosten, altijd inclusief onze support.

   

  Bekijk hieronder wat je allemaal kunt met Knowdis.

 • > Alles wat je nodig hebt <

  Knowdis ondersteunt uitgebreide tekstopmaak, afbeeldingen, video, animatie, PDF, alle MS Office bestanden en een uitgebreide toetsmodule. Daar kun je heel mooie e-learning cursussen mee samenstellen. Indien gewenst in vier talen en geschikt voor mobiele apparaten.

   

  Verder kan in Knowdis een range aan interactieve elementen worden opgenomen. Van multiple hotspot vragen tot interactieve video en uitgebreide scenario's.

  Bekijk alle mogelijkheden hier.

   

  Traditionele e-learning is duur en complex om te (laten) maken en aan te passen. Wij hebben in het Knowdis leermanagementsysteem het maken en aanpassen van e-learning cursussen eenvoudiger en goedkoper gemaakt.

   

  Wil je zonder meerkosten wijzigingen en verbeteringen kunnen doorvoeren in een lopende module, of een tweede e-learning cursus opzetten voor dezelfde afdeling, of na zes maanden een opfriscursus geven? Geen probleem en zo gebeurd.

  > Compleet leermanagementsysteem <

  Wat kun je verder allemaal:

  • eigen huisstijl , per organisatie of (bedrijfs)onderdeel
  • meerdere beheerders en managers instellen
  • zoveel verschillende cursussen als je wilt
  • makkelijk content aanpassen: tekst, afbeeldingen, film en toetsen
  • bijlage-bestanden invoegen voor extra toelichting of achtergronden (Word, Excel, PPT en PDF bestanden)
  • vragen en opdrachten invoegen, tussendoor en/of als eindtoets
  • deelnemersgegevens invoeren, importeren of automatisch genereren vanuit externe systemen
  • afzonderlijke groepen deelnemers volgen en rapporteren
  • certificaten aanmaken en versturen (bewijs van deelname, bekeken documenten, toetsuitslagen)
  • voortgang en resultaten monitoren en gedetailleerde rapportage exporteren
  • Nederlands, Engels, Duits en Frans zijn beschikbaar, andere talen mogelijk
 • > Logische, overzichtelijke opbouw <

   

  Pagina's in plaats van 'slides'

   

  E-learning is vaak opgebouwd uit een serie slides waar je maar beperkt content op kwijt kunt. Hoe meer hoofdstukken hoe complexer het geheel wordt: niet alleen het navigeren voor de cursist, maar ook het produceren en het aanpassen voor de beheerder.

   

  Het Knowdis leermanagementsysteem is webbased en opgebouwd uit pagina's, waarin je per pagina alle content en eventueel bijlagen van een deelonderwerp presenteert. Die pagina's vormen vanzelf een logische menuvolgorde terwijl je je cursus aanmaakt.

   

  Per pagina kan je onbeperkt tekst, tabellen, afbeeldingen, video’s en documenten (PDF/Word/Excel/PPT) en eventueel interactieve elementen toevoegen. Na elke pagina kun je oefenvragen koppelen en aan het einde van een cursus kan je toetsvragen toevoegen.

   

  Je kan de pagina's aan verschillende cursussen koppelen en kiezen welke vragen je wilt tonen. Zo maak je makkelijk meerdere varianten met deels dezelfde en deels andere pagina's voor verschillende groepen medewerkers.

   

  Resultaat: duidelijke navigatie en overzicht per hoofdstuk voor de deelnemer, en ‘what you see is what you get’ voor de maker.

  broken image
 • > Kortom <

  Knowdis is het geschikte leermanagementsysteem voor jouw organisatie:

  • als je waarde hecht aan eenvoudige navigatie en een logische presentatievolgorde;
  • als je géén zorgen wilt over hoge kosten voor extra cursussen of aanpassingen.

  Wil je snel aan de slag maar heb je geen tijd of geen capaciteit om zelf een cursus samen te stellen?

  Dan maken wij van jouw informatie en (les)materiaal een complete cursus. Wanneer de content beschikbaar is, bedraagt de oplevertijd van een cursus slechts twee weken.

   

  Heb je vragen? Wil je een advies over de beste keuze voor jouw organisatie? Bel ons voor een gratis adviesgesprek! 010 - 8421 340

   

  Voor opleiders:

  Met Knowdis kan je makkelijk cursussen maken en aanbieden aan je (potentiële) klanten. We denken mee over je business case en ondersteunen je verkoop.

 • > Bekijk de demo <

  Vraag een inlog aan voor de Knowdis democursus,

  100% gratis en zonder verplichtingen!

   

  Optioneel kun je bedrijfsnaam, telefoonnummer of een vraag meesturen.

   

   

  De contactgegevens die je ons verstrekt gebruiken we uitsluitend om je toegang te kunnen bieden tot Knowdis en om daarover contact met je te hebben, en we delen jouw informatie niet met andere partijen.

 • > Techniek en gegevensbeveiliging <

  Knowdis is het resultaat van twintig jaar ervaring op het gebied van e-learning, educatie, informatieoverdracht, IT-systemen en informatiediensten.

   

  Het platform van Knowdis is ontwikkeld door BLiS Web & Mobile. Kwaliteit en professionele gegevensbeveiliging zijn gegarandeerd.

 • > Awards

  broken image

  MKB Innovatieve bedrijven Top 100

  broken image

  Accenture Innovation Award