• > Online inwerken <

  En meer commerciële ondersteuning

   

  In het Knowdis concept voor opleiders - lage of geen investering en een fee per cursus - is jouw succes ook ons succes. Jij verkoopt jouw cursussen, wij helpen je daar zoveel mogelijk bij.

   

  Je nieuwe medewerkers gemakkelijk online inwerken

  Afhankelijk van de grootte van je organisatie, kun je met enige regelmaat een nieuwe medewerker in dienst krijgen. Nieuwe medewerkers moeten worden ingewerkt en dit kost best veel tijd. Kostbare tijd, die vooral naaste medewerkers en managers vaak niet hebben. Hun eigen werkzaamheden komen zo in de knel en een nieuwe medewerker voelt zich dan soms wat verloren of gaat verkeerde beslissingen nemen. Maak daarom gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen en introduceer nieuwe medewerkers door middel van online inwerken. Hiermee kun je als bedrijf erg veel tijd besparen en de nieuwe medewerker kan online in zijn/haar eigen tijd kennismaken met je organisatie.

   

 • Gratis eigen webshop

  Knowdis heeft een standaard opzet voor een webshop inclusief betaalfaciliteit voor e-learning (en jouw andere producten) beschikbaar, die we inrichten en aanpassen naar jouw huisstijl. Op je eigen website promoot je je cursussen, om te bestellen linkt de afnemer door naar de webshop. Alle producten kunnen daar met toelichting opgenomen worden, eventueel met verschillende kortingen.

   

  Je ontvangt volledig automatisch meldingen als er besteld en betaald wordt. Naar keuze verzorgen wij dan de aanmeldingen in Knowdis en de uitnodiging met login gegevens. Allemaal zonder extra kosten.

  Inwerken online met ´On-boarding online´ van Knowdis

  Met een online on-boarding programma, kun je de nieuwe medewerker een goede kennismaking met het bedrijf aanbieden en een degelijke introductie. Op het platform van Knowdis, kun je zelf eenvoudig een dergelijke introductie samenstellen. Hierbij hoef je niet alleen van saaie tekst gebruik te maken. Neem bijvoorbeeld een leuk filmpje op van de medewerkers waar de nieuwe medewerker mee gaat samenwerken. Ook kun je alle documenten in PDF of een tekstverwerkingsbestand op het platform plaatsen. Zo maakt de nieuwe medewerker kennis met bijvoorbeeld veiligheidsregels en het personeelshandboek. Inwerken online gaat zo erg gemakkelijk, waarbij de medewerker al ruim voor de eerste werkdag al kennismaakt met je organisatie. Er is namelijk geen apart programma voor nodig, de medewerker kan simpel online komen via pc, laptop of smartphone.

   

  Een medewerker online inwerken met behulp van Knowdis

  Vooral voor grote bedrijven, biedt het online platform van Knowdis veel voordelen. Medewerkers zullen altijd nodig zijn om een medewerker in te werken, maar veel informatie kan ook online op je eigen on-boarding platform gegeven worden. Dit scheelt veel tijd voor andere medewerkers en de nieuwe medewerker kan desgewenst altijd weer even terugkijken. Knowdis biedt vele mogelijkheden voor het opzetten van je eigen on-boarding platform, zodat je op een moderne manier je bedrijf presenteert aan nieuwe medewerkers. Wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

   

  Vermelding op Springest

  Springest is de grootste online cursuscatalogus waar bedrijven en particulieren zoeken naar geschikte trainingen en cursussen. Tegen een kleine vergoeding bij leads of zelfs inschrijvingen is die vermelding bij Springest verder gratis. Wanneer je dat wilt, zetten wij jouw cursussen voor jou op Springest. Website Springest

   

  Hulp bij mailingen

  Knowdis maakt gebruik van een mailserver die veilig grote aantallen mails kan versturen. Een promotiemail versturen uit jouw naam? Doen we, ook zonder extra kosten.

   

  Knowdis voor jouw klanten

  Als een afnemer van jouw cursus enthousiast is over de leeromgeving, kan hij die zelf ook in gebruik krijgen uiteraard. Wij zorgen dan voor zijn omgeving, waarin jouw cursussen gewoon door kunnen draaien.

 • Interesse gewekt?

  Neem contact met ons op voor een demonstratie of om de mogelijkheden te bespreken.