• > Leer management systeem <

  En meer commerciële ondersteuning

   

  In het Knowdis concept voor opleiders - lage of geen investering en een fee per cursus - is jouw succes ook ons succes. Jij verkoopt jouw cursussen, wij helpen je daar zoveel mogelijk bij.

   

  Een eigen leer management systeem opzetten kun jij helemaal zelf doen

  Als je opleider bent en je biedt verschillende soorten cursussen en trainingen aan, dan doe je dit tegenwoordig het beste online. Online kun je gemakkelijk je doelgroep bereiken en als iedere klant kan inloggen op jouw leer management systeem, dan kun jij ze een persoonlijke dienstverlening aanbieden. Als jij normaliter een leer management systeem door ICT´ers laat bouwen of je cursussen door experts laat ontwerpen, dan ben je hier veel geld voor kwijt. Je moet dan toch wel wat cursussen verkopen, voordat je deze kosten eruit hebt. Knowdis maakt het je niet alleen gemakkelijker, je bespaart ook geld, door je eigen leer management systeem op te zetten.

   

 • Gratis eigen webshop

  Knowdis heeft een standaard opzet voor een webshop inclusief betaalfaciliteit voor e-learning (en jouw andere producten) beschikbaar, die we inrichten en aanpassen naar jouw huisstijl. Op je eigen website promoot je je cursussen, om te bestellen linkt de afnemer door naar de webshop. Alle producten kunnen daar met toelichting opgenomen worden, eventueel met verschillende kortingen.

   

  Je ontvangt volledig automatisch meldingen als er besteld en betaald wordt. Naar keuze verzorgen wij dan de aanmeldingen in Knowdis en de uitnodiging met login gegevens. Allemaal zonder extra kosten.

  Wat zijn de mogelijkheden van een leermanagement systeem?

  Een leermanagement systeem is een online platform waar jij al je cursussen en trainingen aanbiedt. Met Knowdis biedt je niet alleen een zeer professioneel platform aan voor je klanten, ook voor jezelf heeft het platform veel te bieden. Zo hoef je het maken van een cursussen niet meer uit te besteden. Met behulp van onze tools, maak jij zelf heel gemakkelijk een cursus met moderne input, zoals media, afbeeldingen en diverse soorten documenten. Uiteraard kun je je cursussen geheel uitvoeren in je eigen huisstijl. Wij beiden diverse interactieve elementen aan, waardoor je de cursussen nog levendiger kunt aankleden. Ook toetsen en examens kun je toevoegen, almede het ontwerpen van certificaten.

   

  Kies voor het leermanagementsysteem van Knowdis

  Het platform van Knowdis is een volledig leermanagementsysteem waarmee je niet alleen cursussen en trainingen kunt ontwerpen en plaatsen. Wij bieden je met ons leermanagementsysteem alle handvatten voor een volledig beheer, zodat je door middel van rapportages een goed inzicht hebt en zowel je cursussen als je klantenbestand kunt beheren. Met een eigen website met webshop, kun jij rechtstreeks cursussen verkopen en omzet draaien tegen lage kosten. Wil je weten wat Knowdis voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

   

  Vermelding op Springest

  Springest is de grootste online cursuscatalogus waar bedrijven en particulieren zoeken naar geschikte trainingen en cursussen. Tegen een kleine vergoeding bij leads of zelfs inschrijvingen is die vermelding bij Springest verder gratis. Wanneer je dat wilt, zetten wij jouw cursussen voor jou op Springest. Website Springest

   

  Hulp bij mailingen

  Knowdis maakt gebruik van een mailserver die veilig grote aantallen mails kan versturen. Een promotiemail versturen uit jouw naam? Doen we, ook zonder extra kosten.

   

  Knowdis voor jouw klanten

  Als een afnemer van jouw cursus enthousiast is over de leeromgeving, kan hij die zelf ook in gebruik krijgen uiteraard. Wij zorgen dan voor zijn omgeving, waarin jouw cursussen gewoon door kunnen draaien.

 • Interesse gewekt?

  Neem contact met ons op voor een demonstratie of om de mogelijkheden te bespreken.