• > E-learning maken <

  En meer commerciële ondersteuning

   

  In het Knowdis concept voor opleiders - lage of geen investering en een fee per cursus - is jouw succes ook ons succes. Jij verkoopt jouw cursussen, wij helpen je daar zoveel mogelijk bij.

   

  E-learning maken is helemaal niet moeilijk meer

  Wil jij je medewerkers voorzien van enkele interne cursussen, trainingen, instructies of gebruikershandleidingen? Tegenwoordig hoef je hiervoor niet meer urenlang bij de printer te staan om pakken met papier uit te printen, alles gaat digitaal. Je medewerkers kunnen op een pc, laptop of de smartphone gemakkelijk in een online omgeving hun cursus of training opvragen en op eigen tempo leren. Dit is het zogenaamde e-learning, waarbij fysiek bij een cursus of training niet meer nodig is. Voorwaarde is uiteraard wel, dat de cursus digitaal goed is opgezet. Een e-learning maken kost je met het platform van Knowdis geen enkele moeite.

   

 • Gratis eigen webshop

  Knowdis heeft een standaard opzet voor een webshop inclusief betaalfaciliteit voor e-learning (en jouw andere producten) beschikbaar, die we inrichten en aanpassen naar jouw huisstijl. Op je eigen website promoot je je cursussen, om te bestellen linkt de afnemer door naar de webshop. Alle producten kunnen daar met toelichting opgenomen worden, eventueel met verschillende kortingen.

   

  Je ontvangt volledig automatisch meldingen als er besteld en betaald wordt. Naar keuze verzorgen wij dan de aanmeldingen in Knowdis en de uitnodiging met login gegevens. Allemaal zonder extra kosten.

  Maak e-learning met de eenvoudig te bedienen tools van Knowdis

  Een e-learning omgeving opzetten voor training van je medewerkers en het maken van lesstof als je een opleider bent, kan zeer duur zijn als je dit door specialisten laat doen. Misschien heb je geen idee hoe je technisch een dergelijke leeromgeving maakt? Maak e-learning nu helemaal zelf met het gemakkelijk te bedienen online platform van Knowdis. Bij ons maak jij je webbased pagina´s op, met alle soorten media die jij wilt plaatsen, zoals video´s, afbeeldingen, tabellen en diverse soorten documenten. Je hebt niet te maken ingewikkelde codes en programmeertaal, gewoon lekker opmaken, zoals jij dat wenst. Daarnaast bieden wij ons platform in diverse talen aan, waaronder Nederlands.

   

  Knowdis bewijst dat e-learning opmaken snel en gemakkelijk is

  Of je nu als bedrijf interne trainingen wilt opzetten of als onderwijsinstelling een officieel online e-learning project, geef hiervoor geen geld meer uit aan dure specialisten. E-learning opmaken kan met Knowdis snel en gemakkelijk. Enige vorm van kennis over webdesign heb je niet nodig, enkel de kennis die jij nodig hebt voor de inhoud van je training of cursus. Wil je het opmaken van je e-learning toch uitbesteden doordat je geen tijd of capaciteit hebt? Dan maken wij graag je e-learning omgeving aan tegen lage kosten. Wil je kennismaken met ons en onze mogelijkheden? Vul dan het online contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

   

  Vermelding op Springest

  Springest is de grootste online cursuscatalogus waar bedrijven en particulieren zoeken naar geschikte trainingen en cursussen. Tegen een kleine vergoeding bij leads of zelfs inschrijvingen is die vermelding bij Springest verder gratis. Wanneer je dat wilt, zetten wij jouw cursussen voor jou op Springest. Website Springest

   

  Hulp bij mailingen

  Knowdis maakt gebruik van een mailserver die veilig grote aantallen mails kan versturen. Een promotiemail versturen uit jouw naam? Doen we, ook zonder extra kosten.

   

  Knowdis voor jouw klanten

  Als een afnemer van jouw cursus enthousiast is over de leeromgeving, kan hij die zelf ook in gebruik krijgen uiteraard. Wij zorgen dan voor zijn omgeving, waarin jouw cursussen gewoon door kunnen draaien.

 • Interesse gewekt?

  Neem contact met ons op voor een demonstratie of om de mogelijkheden te bespreken.